Hvem er vi?

Verdi NTNU er finansgruppen for studenter ved NTNU i Trondheim. Våre medlemmer har en felles interesse for børs og finans, og mange sikter mot finansnæringen som sin fremtidige arbeidsplass. Hovedvekten av vår medlemsmasse kommer i dag fra sivilingeniør-, og økonomistudier, men organisasjonen er selvfølgelig åpen for studenter fra alle studieretninger.

Finansgruppen Verdi ble stiftet i 2004, med en visjon om å skape et levende finansmiljø ved NTNU. Organisasjonen har siden den gang vært i sterk vekst, og har vist seg å være et etterlengtet tilbud for universitetsstudentene i Trondheim. Gjennom et variert utvalg av arrangementer og aktiviteter, som gjerne er mer praktisk rettet enn hva studentene normalt møter i studiehverdagen, ønsker Verdi å inspirere studentene. For noen kan dette innebære å ta et tryggere grep om sin karriere og fremtid gjennom et aktivt medlemskap. For andre er det medlemsfordelene Verdi kan tilby gjennom våre samarbeidspartnere og de profilerte foredragsholderne som er viktigst.Styret

Halvor Selnes

Leder

Halvor studerer tredje året Ingeniørvitenskap og IKT og har finanserfaring fra bedrifter som SEB og SpareBank1. Nå sitter han i førersetet i Verdi.

Ingvild Ahdell Wankel

Nestleder

Ingvild studerer siste året Industriell økonomi og har erfaring innen data og finans fra blant annet Nordea og Bearingpoint. Hos Verdi er hun i dag nestleder.

Nicolai Greve-Isdahl Mohn

Fondsleder

Nicolai studerer andre året Industriell økonomi og har erfaring fra Bain & Company. Hos Verdi leder han i dag de ukentlige møtene og er hovedansvarlig for fondet.

Tord Haflan

Økonomi-ansvarlig

Tord studerer siste året Industriell økonomi. Han har erfaring fra DNB, Forte_Digital og Arctic Securities. Tord er ansvarlig for økonomien til Verdi.

Jon Are Olsen

Arrangement-ansvarlig

Jon Are studerer siste året Industriell økonomi og har erfaring fra Direktoratet for økonomistyring. For Verdi er han ansvarlig for å planlegge arrangementer.

Daniel Faaravik Schiøtz

Web-ansvarlig

Daniel studerer andre året Industriell økonomi. Han har erfaring fra Norconsult og itslearning og er i dag ansvarlig for webutvikling i Verdi.

Bendik Folden Nyttingnes

Blogg-ansvarlig

Bendik studerer siste året Industriell økonomi og jobber hos Clarksons Platou. Bendik er ansvarlig for å holde bloggen vår oppdatert med nye innlegg.

Kontakt oss

Presse: bendikfn@stud.ntnu.no

Arrangementer: jonaol@stud.ntnu.no

Generelle henvendelser: halvor.selnes@gmail.com

Om Verdi NTNU

Verdi NTNU er en studentforening for finansinteresserte studenter ved NTNU. Gruppen består av omkring 25 aktive medlemmer fra ulike årstrinn og studier på NTNU.