Hvem er vi?

Verdi NTNU er finansgruppen for studenter ved NTNU i Trondheim. Våre medlemmer har en felles interesse for børs og finans, og mange sikter mot finansnæringen som sin fremtidige arbeidsplass. Hovedvekten av vår medlemsmasse kommer i dag fra sivilingeniør-, og økonomistudier, men organisasjonen er selvfølgelig åpen for studenter fra alle studieretninger.

Finansgruppen Verdi ble stiftet i 2004, med en visjon om å skape et levende finansmiljø ved NTNU. Organisasjonen har siden den gang vært i sterk vekst, og har vist seg å være et etterlengtet tilbud for universitetsstudentene i Trondheim. Gjennom et variert utvalg av arrangementer og aktiviteter, som gjerne er mer praktisk rettet enn hva studentene normalt møter i studiehverdagen, ønsker Verdi å inspirere studentene. For noen kan dette innebære å ta et tryggere grep om sin karriere og fremtid gjennom et aktivt medlemskap. For andre er det medlemsfordelene Verdi kan tilby gjennom våre samarbeidspartnere og de profilerte foredragsholderne som er viktigst.Styret

Herman Caspersen

Leder

Herman går fjerdeåret på industriell økonomi og teknologiledelse. Han har erfaring fra ABG Sundal Collier og Sparebank1 Markets. Herman er leder for Verdi.

Didrik Warlo

Nestleder

Didrik studerer andreåret på indøk. Han har erfaring fra Norne Securities og BCG. Didrik er nestleder i Verdi, og har blant annet ansvaret for rekruttering og opptak av nye medlemmer.

Alvaro W.

Fondsleder

Alvaro studerer siste året av en bachelorgrad i informatikk. Han har tidligere jobbet i et VC-fond. Han er fondsleder i Verdi som innebærer at han leder de ukentlige møtene og er hovedansvarlig for fondet.

Mika Myrseth

Økonomi-ansvarlig

Mika studerer femte året Industriell økonomi. Han har erfaring med datanalyse hos NBIM. I Verdi har han ansvaret for økonomien. I Verdu er han ansvarlig for økonomien til organisasjonen.

Ingrid Hermine Fürst

Arrangement-ansvarlig

Ingrid går andre året økonomi og administrasjon på NTNU Handelshøyskolen. I Verdi er hun ansvarlig for å planlegge interne og eksterne arrangementer.

Mikkel Bølset Gisleberg

Web-ansvarlig

Mikkel studerer andre året i Produktutvikling og Produksjon. Han har erfaring fra Wilhelmsen IT Services. Han er i dag ansvarlig for webutvikling i Verdi.

Henrik A Søntvedt

Blogg-ansvarlig

Henrik går tredje året på Industriell Økonomi. Han har tidligere erfaring fra startupen Propely.no, Askeladden & Co og DNB Markets. Han er PR-ansvarlig for verdi.

Kontakt oss

Presse: henriksontvedt@gmail.com

Arrangementer: ingridherminef@gmail.com

Generelle henvendelser: hermcasp@gmail.com

Om Verdi NTNU

Verdi NTNU er en studentforening for finansinteresserte studenter ved NTNU. Gruppen består av omkring 25 aktive medlemmer fra ulike årstrinn og studier på NTNU.